Реклама

Що таке Viber і як ним правильно користуватися

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ми публікували вже достатню кількість матеріалу про Viber і всі вони були орієнтовані на користувачів, які користуються ним вже деякий час. Зараз же, повернемося назад і розповімо, що таке Viber і як ним правильно користуватися. Стаття більше орієнтована на новачків, або як часто говорять, для “чайників”. І так, починаємо.

Viber, або як його називають українці, Вайбер - безкоштовний додаток для передачі повідомлень, безкоштовних дзвінків та відеодзвінків, групових чатів, передачі фото, аудіо та багато іншого. В Україні він неймовірно популярний саме через свій простий та інтуїтивний інтерфейс.

Він неймовірно зручний для здійснення аудіо та відеодзвінків. В більшості випадків, якщо у вас хороша якість зв'язку або сильний сигнал Wi-Fi, то ви отримуєте хорошу якість дзвінків. Відеозв'язок буде передаватися в якоcті HD, чого на екранах смартфонів цілком достатньо.

Варто зауважити, а декому нагадати, що месенджер абсолютно безкоштовний і для користування ним не потрібно щось купляти або оплачувати. В месенджері також присутні платні опції, але вони суто додаткові і без них месенджер не буде працювати погано і не буде мати обмежений функціонал.

Серед платних опцій варто відмітити дзвінки тим контактам, які не користуються месенджером, але в Україні з цим проблем нема, оскільки більшість ваших контактів вже давно там зареєстровані.

Які ОС підтримуються месенджером Viber

Як ми писали вище, месенджер доступний для смартфонів під управлінням ОС Android (версія 3.0 і вище) та iOS (версія 3.0 і вище), Windows Phone 8 (версія 2.2.3 і вище) та Windows Phone 7. Також він доступний на ПК, ноутбуках та планшетах.

Як правильно встановити та зареєструватися в месенджері Viber

З попередніми пунктами розібралися і тепер переходимо до найважливішого - завантаження та реєстрація. З цим проблем не повинно виникнути, оскільки все максимально просто. Вам необхідно тільки перейти в офіційний магазин додатків Google, Apple,тощо, і шукати Viber. Як знайдете, то тиснемо на нього і завантажуємо. Після звершення установки запускаємо месенджер.

Далі перед вами з'явиться форма для реєстрації, де необхідно ввести свій номер телефону і мати ввімкненим інтернет (мобільний або Wi-Fi). Далі пройдете активацію і все, ви в месенджері. Процес завантаження та активації майже однаковий як на Android, так і iOS.

Як написати перше повідомлення та знайти контакт

З цим у вас також не повинно виникнути проблем, тому що все інтуїтивно зрозуміло. Для початку вам потрібно запустити месенджер Вайбер і натиснути на іконку створення нового повідомлення. Далі необхідно вибрати контакт, якому ви запланували написати повідомлення. Після цього, необхідно натиснути на аватарку контакту та перейти у вікно введення повідомлення і натиснути на "Написати повідомлення". Далі пишемо повідомлення і відправляємо його.

Як зателефонувати в месенджері Viber

Як ми писали вище, в месенджері можна як телефонувати за допомогою голосових дзвінків, так і за допомогою відеодзвінків. Щоб здійснити аудіо або відеодзвінок, необхідно, власне, перейти в месенджер та натиснути на аватарку абонента, якому хочете здійснити дзвінок.

Якщо хочете зробити аудіодзвінок, то необхідно натиснути на позначку телефонної трубки, а якщо відеозв'язок, то натиснути на позначку відеокамери.

Ось і все, основні поради та рекомендації ви вже знаєте. Якщо вас цікавить більше налаштувань в месенджері, то рекомендуємо ознайомитися з останніми нашими статтями, які стосуються Viber.

Також нещодавно стало відомо, що у Viber взялися за захист українців від шахраїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Пять советов по предотвращению мошенничества с коронавирусом в интернете

Стаття доступна українською...Новый коронавирус (COVID-19) создал прекрасную возможность для киберпреступников использовать хитрую тактику фишинга, чтобы воспользоваться преимуществами людей, заинтересованных...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -