Home Новини сучасних технологій Що буде з ринком ігор до 2024 року? Аналітики поділилися думками

Що буде з ринком ігор до 2024 року? Аналітики поділилися думками

0

Що буде з ринком ігор до 2024 року? Аналітики поділилися думками. За їхніми прогнозами, до 2024 року ринок ігор виросте більш ніж на 119 млрд доларів. Середньорічний темп зростання складе 12%.

Згідно з останнім звітом Technavio, обсяг світового ігрового ринку в період з 2020 по 2024 рік зросте на 119,07 млрд доларів. Цей прогноз відповідає зростанню в середньому більш ніж на 12% в рік протягом прогнозованого періоду. Зростання в поточному році оцінюється в 9,35%.

Що буде з ринком ігор до 2024 року? Аналітики поділилися думками

За словами аналітиків, основне зростання ігрового ринку відбудеться в сегменті казуальних ігор. Це пов’язано зі зростаючим поширенням мобільних ігор. Відзначаючи, що світовий ігровий ринок сильно фрагментований, експерти Technavio відносять до великих учасників компанії Activision Blizzard, Bandai Namco Holdings, CyberAgent, Electronic Arts, GungHo Online Entertainment, Microsoft, NetEase, Sony, Tencent Holdings і The Walt Disney. Аналітики називають позитивним вплив COVID-19, але роблять застереження, що в міру поширення пандемії вони переглядають свої оцінки в різних регіонах.

Ключовим трендом названо зростаюче поширення ігор, в яких використовуються технології AR і VR. Інтерес споживачів до пристроїв AR і VR спонукав багатьох постачальників розробляти ігрові платформи. Як приклад аналітики наводять гру Pokemon GO, розроблену Niantic. У цій грі з доповненою реальністю використовуються дані про реальне місцеположення гравця, одержувані за допомогою GPS-приймача в мобільному пристрої.

Інший приклад - гра Temple Treasure Hunt Game розробки Thought Shastra Solutions, в якій для створення доповненої реальності використовується вбудована камера смартфона. За словами фахівців Technavio, такі ігри сприяють поширенню технології AR і VR і зростання глобального ігрового ринку.

Читайте також: Користувачам Xbox дозволять транслювати ігри на iPhone та iPad.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version