Реклама

Штучний інтелект зможе замінити професійних шеф-кухарів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

ШІ відмінно справляється з шахами або го, але не здатний на творче мислення. Один з останніх проектів Google доводить, що штучний інтелект зможе замінити професійних шеф-кухарів. На даний момент ШІ здатний придумувати незвичайні рецепти страв, до яких не додумався жоден кухар.

Штучний інтелект зможе замінити професійних шеф-кухарів

Сара Робінсон працює в Google Cloud, займаючись розробками в області штучного інтелекту. Один з її алгоритмів вміє генерувати зовнішній вигляд тістечок, тортиків і інших хлібобулочних виробів, отримавши доступ до рецептом. Як виявилася, в деяких випадках алгоритм помилявся, видаючи неправильну картинку. В результаті Сара вирішила створити власний рецепт на основі інструментів Google Cloud під назвою AutoML Tables.

Результатом стали два види солодощів: Кейко (cakie) і брейки (breakie). Перше представляє собою ідеальний компроміс між печивом і тортиком. А брейки - гібрид хліба і печива. За консистенцією продукт нагадує булочку, але схожий на ватрушку або маффин.

Штучний інтелект зможе замінити професійних шеф-кухарів

За словами Сари, незважаючи на те, що алгоритм може одночасно оперувати сотнями рецептів і інгредієнтів, він не здатний зрозуміти багато змінних. Наприклад, температуру або час приготування.

Зрештою, ШІ складно моделювати різні добавки, такі як шоколадна стружка, ваніль і багато інших. Ознайомитися з отриманими рецептами можна на зображеннях вище.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти

В сьогодні Nvidia розказали, коли випустять нові відеокарти. Якщо все пройде гладко, то перша половина січня обіцяє бути дуже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -