Реклама

Скоро стане доступний до продажу новий смартфон Vivo X80 Lite

Останні Новини

Усі вже знають, що виробник Vivo має серію смартфонів X80 i X80 Pro. Модель Lite стане бюджетним варіантом цієї лінійки і вже є інформація який він планується бути. Він стане телефон середнього рівня. Ось які характеристики вже відомі.

У Vivo X80 Lite виробник вирішив поставити новий процесор Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1. Він має 8 ядер з частотою 2,4 ГГц, а також графічний прискорювач Adreno 662. Все це забезпечує передачу даних зі швидкістю 4,4 Гбіт/с. Про дисплей тяжко щось сказати, так як офіційної інформації немає. Говорять, що це буде екран із пітримкою Full HD+. Камера швидше за все буде багатомодульна та якісна, але точніших даних також поки немає. Точно буде підтримка безпровідного зв'язку Bluetooth 5.3 та Wi-Fi 6E.

Цікаво: Компанія Vivo розробляє смартфон в новому форм-факторі

Офіційно смартфон Vivo X80 Lite повинен бути представлений у жовтні місяці 2022 року, саме тоді всі фанати виробника зможуть оцінити характеристики та якість нового пристрою. Скоріше всього це буде спрощена, але не менш продуктивна модель лінійки X80 і точно буде варто уваги.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Декілька порад, щоб смартфон почав працювати швидко

Який би не був дорогий і якісний смартфон, а його продуктивність з часом все одно стає менша. Він довше...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -