Home Новини сучасних технологій Смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримає розумного помічника від Xiaomi

Смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримає розумного помічника від Xiaomi

0

Сьогодні з’явилася інформація, що смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримає розумного помічника від Xiaomi. Відповідна інформація була опублікована на офіційному аккаунті Huami у Weibo.

Смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримає смарт-помічника від Xiaomi

Відповідна публікація на Weibo показала, що на Amazfit GTR 2 буде попередньо встановлений смарт-помічник Xiao AI від Xiaomi. Розумний асистент є в декількох пристроях, включаючи смартфони, смарт-телевізори, розумні динаміки та розумні дисплеї. Він також доступний на власному розумному годиннику Xiaomi, Mi Watch.

Також в Huami підтвердили, що асистент буде працювати не тільки через інтернет, а й в режимі офлайн. Виробник також опублікував відео, в якому порівнюється розумний помічник Amazfit GTR 2 з помічником Apple Watch, на борту якого є Siri.

Huami також показав, що його наступний годинник буде поставлятися з NetEase Cloud Music. Виробник повідомив, що співпрацює з виробником додатків для охорони здоров'я Prudential, щоб представити функції та послуги свого додатка Pulse для розумних годинників та фітнес-трекерів Amazfit.

Додаток Pulse by Prudential пропонує такі функції, як перевірка симптомів, онлайн-консультація та оцінка стану здоров’я.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version