Реклама

Смартфон Apple iPhone 13 отримає підекранну технологію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Відомий аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) з Tianfeng International прогнозує, що смартфон Apple iPhone 13 отримає підекранну технологію в наступному році, а точніше підекранний сканер відбитків пальців.

За словами аналітика, в наступному році подекранние дактилоскопічні датчики продовжать набирати популярність, їх будуть вибирати все більше виробників Android-смартфонів. Компанія Apple теж буде використовувати подекранний сканер відбитків пальців в iPhone 13.

Що стосується Apple, то компанія давно веде розробку підекранного сканера відбитків пальців для iPhone, на що вказують безліч відповідних патентів. Джерело повідомляє, що підекранний дактилоскопічний датчик Touch ID в iPhone 13 проходить під кодовою назвою MESA.

Ще в 2019 році Мін-Чі Куо прогнозував, що Apple випустить принаймні один iPhone зі сканером відбитків пальців під поверхнею екрана в 2021 році. Зараз аналітик, посилаючись на власних інформаторів, підтвердив свій минулорічний прогноз.

Деякі оглядачі не рекомендують до покупки флагманський смартфон iPhone 12 Pro Max саме через відсутність сканера відбитків пальців, який є дуже актуальним в епоху пандемії.

Читайте також: Смартфон Apple iPhone 13 не отримає зарядний роз’єм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi анонсувала спеціальну версію електричного самоката

У минулому році Xiaomi анонсувала спеціальну версію електричного самоката Xiaomi Mi Scooter Pro 2, яка була створена за участю...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -