Реклама

Смартфон Honor V40 здивує всіх своїм дизайном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Минулого тижня в мережі з’явилися фрагменти дизайну Honor V40, а зараз ми можемо подивитися на смартфон цілком і оцінити незвичайне виконання його основної камери. Здається, смартфон Honor V40 здивує всіх своїм дизайном.

Основна камера Honor V40 виконана у великому круглому блоці подібно до того, як це реалізовано в Mate 40. Однак якщо в разі Huawei Mate 40 ми бачимо камеру- «пончик», то Honor V40 отримав камеру- «годинник». Очевидно, дизайнери надихалися класичними годинниками з хронографом. Додаткова схожість з наручним годинником додає імітація тахиметричної шкали по внутрішньому діаметру блоку камери. В даному випадку доречно проводити паралелі з Honor Magic Watch.

Смартфон Honor V40 здивує всіх своїм дизайном

Що стосується передньої панелі, то вона виглядає вже в якійсь мірі звично. По крайней мере, загнутий на боковини під кутом 88 ° дисплей ми вже бачили, як бачили і здвоєну фронтальну камеру. Правда, в даному випадку обіцяно зменшення розмірів об’єктивів камери на 20%.

Згідно з даними попередніми витоками, Honor V40 отримає екран діагоналлю 6,72 дюйма роздільною здатністю Full HD з кадровою частотою 120 Гц, стереофонічні гучномовці, підтримку провідної зарядки потужністю 66 Вт і бездротової потужністю 40 Вт. Що стосується однокристальної системи, то очікується MediaTek Dimensity 1000, але не Kirin.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Smart телевізор Panasonic TX-55GXW904

Smart телевізор Panasonic TX-55GXW904 – телевізор, який вас здивує. Він добре обладнаний, з хорошою якістю зображення та зручним інтерфейсом. ...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -