Home Новини сучасних технологій Смартфон Huawei Mate 40 не отримає підекранну камеру

Смартфон Huawei Mate 40 не отримає підекранну камеру

0

Вчора повідомлялося, що новинка Mate 40 отримає камеру під дисплеєм. Сьогодні цю інформацію спростували і було заявлено, що смартфон Huawei Mate 40 не отримає підекранну камеру. Така інформація з’явилася на сайті Weibo і спростувала всі чутки.

Смартфон Huawei Mate 40 не отримає підекранну камеру

Нагадуємо, що технологія розміщення камери під дисплеєм, схожа до розміщення сканера відбитків пальців аналогічно. Основною різницею є те, що дисплей в тому місці, де повинна розміщуватися камера, не повинен відрізнятися від решти екрана і при цьому давати можливість робити якісні фото. Таку технологію розробляє багато компаній, серед яких і Xiaomi, Samsung та інші.
Для прикладу, Xiaomi Mi 11 повинен отримати камеру під екраном.

Раніше, компанія Visionox поділилася інформацією, що вони розробили дисплей, який буде відповідати необхідним стандартам. Також вони запевнили, що компанія Huawei отримає такі дисплеї ексклюзивно.
На даний момент, жодна компанія ще не запустила смартфон з таким розміщенням фронтальної камери.

Відомо, що смартфон Huawei Mate 40 отримає чіп Kirin 1000 оснащений процесором Cortex-A78. Також повідомляється, що він отримає об’єктив FreeForm, поєднаний з модулем камери 9P та інтерфейсом Side-Touch. Реліз смартфона запланований на жовтень.

Рекомендуємо: Huawei подали патент на смартфон з камерою під екраном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version