Реклама

Смартфон Huawei Mate 40 Pro отримає технологію “рідких” лінз

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як відомо, Huawei готується до релізу смартфона Mate 40, відповідно, чуток та нових витоків про нього з’являється ще більше. Сьогодні з’явилася інформація, що смартфон Huawei Mate 40 Pro отримає технологію “рідких” лінз. Huawei запатентували цю технологію декілька місяців тому.

Смартфон Huawei Mate 40 Pro отримає технологію “рідких” лінз

Дана технологія дозволяє пришвидшити автоматичне фокусування та кращу стабілізацію. Раніше повідомлялося, що таку технологію повинен отримати смартфон Huawei P50, але в компанії вирішили змінити свої плани.

Смартфон Huawei Mate 40 Pro отримає технологію “рідких” лінз


Такою інформацією поділився користувач RODENT950 в Twitter. Також він повідомляє, що ця технологія ще достатньо “сира” і ймовірність на її комерційне застосування в смартфонах Mate 40 досить мала.

Також, в черговий раз, підтверджуються ранні чутки, що смартфон Huawei Mate 40 (Pro та Pro + ) отримає 6,67-дюймовий дисплей від LG Display з частотою оновлення 90 Гц.

Рекомендуємо: Huawei Запатентували Док-Станцію “MateStation”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple співпрацює з Hyundai над створенням інноваційного продукту

Сьогодні надійшла інформація, що Apple співпрацює з Hyundai над створенням інноваційного продукту.У грудні 2020 року видання Reuters повідомило, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -