Реклама

Смартфон Huawei Mate 40 Pro пройшов тестування AnTuTu

Останні Новини

22 жовтня 2020 року, ми очікуємо запуск нового смартфона компанії Huawei – Mate 40 Pro. Зараз, смартфон Huawei Mate 40 Pro пройшов тестування AnTuTu. Окрім цього, з’явився смартфон і в списку Geekbench. Номер моделі смартфона – NOH-NX9.

Як видно із зображення, смартфон Huawei Mate 40 Pro набрав 693 605 балів у тестуванні AnTuTu. Варто відмітити, що смартфон проходив тестування із процесором Kirin 9000. А також, даний варіант смартфону Mate 40 Pro працюватиме на Android 10, отримає 8 Гб оперативної пам’яті LPDDR5 та 256 Гб пам’яті UFS 3.1.

Щодо списку Geekbench, то смартфон Mate 40 Pro із вище згаданими характеристиками отримав 1020 балів в одноядерному тесті та 3710 балів в багатоядерному.

Рекомендуємо: Розкрито Дату Релізу Нових Навушників Huawei FreeBuds Studio.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як підключити MacBook до телевізора

Це всі процедури, які існують для вас, щоб просто підключити комп'ютер MacBook до телевізора. Незалежно від того, чи варто візуалізувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -