Home Новини сучасних технологій Смартфон Huawei Nova 8 показали з усіх сторін

Смартфон Huawei Nova 8 показали з усіх сторін

0

Як це зазвичай буває перед анонсом нових смартфонів, в Мережі вже з’явилися зображення прозорого силіконового чохла для майбутнього смартфона Huawei, який вийде під назвою Huawei Nova 8. Відповідно, смартфон Huawei Nova 8 показали з усіх сторін.

Виробники чохлів отримують інформацію про фінальний дизайн новинок до анонса, щоб встигнути підготувати достатню кількість аксесуарів до моменту появи смартфонів у продажу.

Смартфон Huawei Nova 8 показали з усіх сторін

Нові зображення підтверджують те, що ми бачили на попередніх рендера. Смартфон Huawei Nova 8 отримає квадрокамеру в оновленому модулі. На правій частині корпусу знаходяться кнопки включення і регулювання гучності смартфона, а також сканер відбитків пальців, знизу знаходяться решітка динаміка і роз’єм USB-C. Фронтальна камера смартфона повинна бути врізана в центральну верхню частину екрана.

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Kirin 985. Huawei Nova 8 повинен бути доступний у версіях з 8/128 і 8/256 ГБ пам'яті і підтримувати швидку зарядку потужністю 66 Вт.

Huawei Nova 8 отримає вигнутий екран OLED з підтримкою частоти відновлення зображення 90 Гц і одинарну врізану камеру з датчиком дозволом 32 Мп. Основна камера буде включати чотири датчика зображення, включаючи головний дозволом 64 Мп і додаткові роздільною здатністю 8, 2 і 2 Мп. Товщина смартфона становить 7,64 мм, а його маса дорівнює 169 м

Huawei Nova 8 працює під управлінням оболонки EMUI 11 на базі операційної системи Android 11.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version