Реклама

Смартфон OnePlus 9 розчарував своєю продуктивністю

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфон OnePlus 9 розчарував своєю продуктивністю. Протестований смартфон OnePlus 9 був оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і працював під управлінням операційної системи Android 11.

Сьогодні з’явилися результати тестів OnePlus 9 в популярному бенчмарку, які викликають ще більше запитань. Варто відзначити, що в даному випадку використовувалася версія Geekbench 5. Результати склали всього 557 і 2009 балів в однопоточном і багатопотоковому режимі відповідно. Протестований смартфон OnePlus 9 був оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і працював під управлінням операційної системи Android 11.

Смартфон OnePlus 9 розчарував своєю продуктивністю

За наявними даними, серія OnePlus 9 буде запущена в березні 2021 року та отримає Snapdragon 875. Крім того, 1 грудня буде представлена ​​однокристальна система Snapdragon 875, яка спочатку з’явиться в смартфонах Samsung і Xiaomi.

OnePlus 9 буде оснащений потрійний основною камерою в прямокутному блоці камери. Стандартна версія OnePlus 9 матиме плоский екран трохи більшого розміру, ніж у OnePlus 8T, а його частота оновлення складе 120 Гц. Також смартфон отримає підтримку NFC і дротову зарядку потужністю 65 Вт.

Читайте також: У серії OnePlus 9 буде три моделі смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Instagram заявили, що незабаром користувачі зможуть робити репости записів

Зовсім скоро в Instagram з'явиться абсолютно нова функція для цієї соціальної мережі,а саме це репост чужих записів. Це помітив...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -