Реклама

Смартфон Oppo Reno5 5G отримає чіпсет від Qualcomm

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми вже повідомляли деякі характеристики смартфона Oppo Reno5. Сьогодні ми дізналися, що  майбутній смартфон Oppo Reno5 5G отримає чіпсет від Qualcomm.

Смартфон Oppo Reno5 5G отримає чіпсет від Qualcomm

Відомий китайський блогер Digital Chat Station підтвердив, що ми побачимо версії серії Reno5 5G з чіпами Snapdragon 865 і 765G від Qualcomm, а також Dimensity 1000 від Mediatek. Залишається з’ясувати, яка модель отримає який чіпсет (Reno5 5G, Reno5 5G Lite, Reno5 5G Pro). Новий витік також підтверджує, що всі три телефони будуть оснащені дисплеями з перфорацією та невизначеною високою частотою оновлення. У моделі Pro також буде вигнута панель.

Ми вже знаємо, що серія 5G Reno5 отримає швидку зарядку потужністю 65 Вт . Reno5 5G був помічений в TENAA, який показав 6,43-дюймовий OLED-дисплей разом з 64-мегапіксельною основною камерою, 8-мегапіксельним ультрашироким модулем та двома 2-мегапіксельними камерами.

Акумулятор розрахований на 4300 мАг, тоді як працювати він буде під управлінням Android 11. Очікується, що серія Reno5 5G буде запущена в Китаї з грудня по січень.

Читайте також: OPPO представили два нові високошвидкісні зарядні пристрої.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпопулярніші способи крадіжки даних банківських карт

Безпека банківських рахунків зараз неймовірно важлива, особливо враховуючи активність хакерів та різноманітних шахраїв. Якщо ми зазвичай називаємо способи захисту...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -