Home Новини сучасних технологій Смартфон Redmi K40 Pro не отримає фірмової висувної камери

Смартфон Redmi K40 Pro не отримає фірмової висувної камери

0
Смартфон Redmi K40 Pro не отримає фірмової висувної камери

Раніше Redmi підтвердила, що компанія готується випустити флагманський смартфон на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 888. Імовірно, цим смартфоном стане Redmi K40 Pro, який повинен змінити на ринку поточний флагман Redmi K30 Pro. Також повідомляється, що смартфон Redmi K40 Pro не отримає фірмової висувної камери, яка була у Redmi K20 Pro і Redmi K30 Pro.

Джерело стверджує, що Redmi K40 Pro буде оснащений більш традиційної для більшості смартфоном сьогодні фронтальною камерою в лівому верхньому кутку екрану. Імовірно, це дозволить утримати вартість смартфона на прийнятному рівні.

Redmi K40 Pro повинен отримати плоский OLED-екран, а отвір під фронтальну камеру матиме діагональ всього 3,7 мм. Одним з недоліків Redmi K30 Pro було те, що його екран підтримував тільки частоту оновлення 60 Гц, відповідно, новий смартфон точно отримає екран з підвищеною частотою оновлення зображення.

Крім флагманської платформи також очікується підтримка швидкої зарядки. Що стосується стандартної моделі Redmi K40, то вона повинна отримати РК-екран, однокристальних систем Dimensity 1000+ і акумулятор ємністю 4500 мА • год.
Анонс смартфонів очікується в кінці цього року або на початку наступного.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version