Реклама

Смартфон Samsung Galaxy S21 FE вийде на наступний рік

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Після хвилі чуток і витоків, Samsung нарешті представив свій абсолютно новий Galaxy S20 FE. Смартфон доступний у версіях 4G та 5G залежно від ринку. Пристрій став приємним сюрпризом для тих, хто шукає хороший флагман Samsung, який не дорожчий за тріо пристроїв, випущених у лютому. Цікаво, що Samsung використав основну доповідь, щоб показати, що планує випустити більше смартфонів Galaxy FE для своєї лінійки в майбутньому. Іншими словами, смартфон Samsung Galaxy S21 FE вийде на наступний рік.

Новий S20 FE можна вважати цьогорічним Lite-виданням Galaxy S20. Однак мати "Lite" ім'я на пристрої, який має 120 Гц дисплей і Snapdragon 865, здається, недоречно. Зрештою, назва Lite може легко зробити її схожою на менш привабливий смартфон. 

Але це, звичайно, не так у випадку з S20 Fe, оскільки він пропонує потужні технічні характеристики. Samsung може легко зберегти суфікс Fan Edition для майбутніх версій своїх флагманів, навіть Galaxy Note 20 FE не відкидається. Особливо, коли ванільний Note 20 далеко не є хітом на ринку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито вартість смартфона Xiaomi Mi 11

Сьогодні ми повідомляли, що дата релізу Xiaomi Mi 11 відбудеться 28 грудня. Зараз же було розкрито вартість смартфона Xiaomi...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -