Реклама

Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro може розчарувати потенційних власників

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як повідомляє відомий інформатор, смартфон Xiaomi Mi 11 Pro може розчарувати потенційних власників, оскільки він не отримає датчик на 108МП. Також Бен Гескін (Ben Geskin) вчора опублікував якісне зображення майбутнього флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 Pro, яке було створено на базі витоків чохлів для телефону і креслень пристрої.

Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro може розчарувати потенційних власників

Він уточнив, що в основній камері Xiaomi Mi 11 Pro буде використовуватися головний датчик зображення роздільною здатністю 50 Мп.

Нагадаємо, в Xiaomi Mi 11 встановлений датчик зображення Samsung ISOCELL HMX (S5KHMX) дозволом 108 Мп оптичного формату 1 / 1,33 дюйма з пікселями розміром 0,8 мкм, який до цього з’явився в Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10T Pro і Motorola Edge +.

Висловлюється припущення, що в смартфоні буде встановлений ще не анонсований сенсор Sony IMX782, який також повинен використовуватися в лінійці смартфонів Huawei P50. Презентація Xiaomi Mi 11 Pro очікується в лютому цього року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft збирається випустити “бюджетний” ноутбук

Згідно отриманої інформації, Microsoft збирається випустити “бюджетний” ноутбук із відповідними характеристиками. Офіційна назва ноутбука ще невідома, але він отримав...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -