Реклама

Смартфони отримають кардинально перероблений Google Пошук

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що смартфони отримають кардинально перероблений Google Пошук. В компанії Google так прокоментували майбутні зміни:

Ми хотіли зробити крок назад, щоб трохи спростити, щоб люди могли швидше і легше знаходити те, що шукають

Редизайн матиме більший і сміливіший текст, який буде простіше та швидше сканувати, і ви побачите більше шрифтів Google у результатах. Результати пошуку також займуть більшу частину екрану, частково завдяки зменшенню тіней. Google також заявляє, що перероблений дизайн буде використовувати колір “більш навмисно”, щоб допомогти виділити важливу інформацію, не відволікаючи увагу.

Щоб отримати уявлення про те, як редизайн відрізняється від поточного досвіду, порівняйте цей рендеринг із скріншотом поточного досвіду пошуку, який я взяв зі свого смартфона.

Схоже, новий дизайн розміщує більше інформації вище на сторінці та зменшує певний візуальний безлад, що, сподіваємося, полегшить аналіз результатів, не змушуючи прокручувати занадто далеко, щоб знайти те, що ви шукаєте. Google заявляє, що редизайн розпочнеться найближчими днями.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, как фоновые приложения тормозят работу смартфона и почему их нужно выключать

В процессе рассмотрения способов оптимизации смартфонов, мы все время вспоминаем о фоновых приложениях и то, что они значительно загружают...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -