Реклама

Смартфони iPhone 12 мають проблеми з гарнітурами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Тільки нещодавно ми повідомляли, що в нових iPhone проблеми із дисплеями, як зараз надійшла новина, що смартфони iPhone 12 мають проблеми з гарнітурами. Apple заявили, що знають про цю проблему.

На ринку вже представлені всі чотири моделі iPhone 12. У міру того, як зростає кількість нових користувачів, збільшується і кількість повідомлень про різні проблеми.

Деякі користувачі скаржаться на те, що вони стикаються з проблемами якості звуку при використанні певних навушників. При використанні певних моделей Bluetooth-гарнітур виникає навіть проблема неможливості сполучення зі смартфоном. Apple заявила, що знає про цю проблему і надасть виправлення в майбутніх оновлення програмного забезпечення.

Apple підтвердила, що деякі гарнітури, підключені до iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro або iPhone 12 Pro Max, можуть відтворювати несподіваний шум, спотворений звук, який при цьому може перериватися.

Поки що вважається, що ці проблеми носять програмний, а не апаратний характер. Apple не уточнила, яка версія програмного забезпечення виправить помилку. Перша бета-версія iOS 14.3 була доступна розробникам і публічним тестерам минулого тижня.

Цікаво, яким чином Apple перевіряла на якість свої смартфони (за $1000+), що новинки вийшли такими проблематичним?!

Читайте також: Всі моделі iPhone 12 мають серйозні проблеми з автономністю в іграх.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Почему многие украинцы боятся устанавливать Приват24 на свой смартфон?

Стаття доступна українською...Как мы сообщали недавно, банковская сфера в Украине опережает многие страны в сфере инноваций. Все известные банки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -