Реклама

Смартфони Xiaomi Mi 10 5G отримали цікаву технологію Ultra Wide Band

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфони Xiaomi Mi 10 5G отримали цікаву технологію Ultra Wide Band (UWB) . Окрім пропонування методу передачі даних із високою пропускною здатністю, UWB точно обчислює відстань і відносне положення між пристроями, що обіцяє змінити спосіб взаємодії з розумними домашніми пристроями.

Як демонструє Xiaomi на відео нижче, відстеження напрямку повідомляє телефону, на який пристрій ви вказуєте, дозволяючи йому відображати відповідні елементи керування – простий перемикач увімкнення / вимкнення у випадку вентилятора, елементи керування відтворенням для динаміків та інше для смарт-телевізора .

Це досить інтуїтивно, і, схоже на користування пультом дистанційного керування. Дані напряму напрочуд точні, телефон може зрозуміти, де все знаходиться в межах +/- 3 градусів.

Дані про відстань дозволяють розумним замкам розблокувати ваші двері, коли ви наближаєтесь, але тримайте їх заблокованими, коли ви просто їдете по дому (Bluetooth використовувався таким чином, але це не так точно). Це можна використовувати і в автомобілях для відкривання/закривання дверей.

Samsung також додав UWB до деяких своїх телефонів, починаючи з Galaxy Note20 Ultra.

Смартфони Xiaomi Mi 10 5G отримали цікаву технологію Ultra Wide Band

Він демонстрував програму SmartThings Find, яка використовує AR для взаємодії з гаджетами або спрямовує вас до загубленого пристрою.

Смартфони Xiaomi Mi 10 5G отримали цікаву технологію Ultra Wide Band

У ньому також йшлося про розумні замки на основі відстані, особливо для автомобілів. Цікава функція, яка знайде своє використання в повсякденному житті.

Джерело 1, 2

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 6 полезных функций смартфона, которыми мало кто пользуется

Стаття доступна українською...Сейчас большое количество людей используют смартфоны и в данном случае, это или Android - смартфоны или iPhone....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -