Реклама

Sony не розраховує продати сотні мільйонів PlayStation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Sony не розраховує продати сотні мільйонів PlayStation 5. Прогноз компанії дуже стриманий. Поки мета до 100 млн консолей.

Як ми вже знаємо, консоль PlayStation 5 стартувала дуже добре. Всього за 12 годин було зібрано стільки ж замовлень, скільки на PS4 за 12 тижнів. Проте частково такий успіх обумовлений не консоллю або її іграми, а пандемією COVID-19, адже в цьому році індустрія ігор в цілому відчуває сильний підйом.

Що ж в цілому чекає консоль? Звичайно, є вельми цікаві прогнози про 600-700 млн проданих приставок за весь її життєвий цикл, але потрібно щось більш приземлене.

І немає нічого кращого за прогнози самої Sony. Фінансовий директор компанії заявив, що Sony має намір продати понад 7,6 млн консолей до кінця фінансового року, тобто до березня. Довгострокова мета компанії - зробити PS5 ще однієї приставкою, яка подолає рубіж в 100 млн проданих приставок. Нагадаємо, PS4 на даний момент знаходиться на третьому місці серед всіх приставок з результатом трохи більше 113 млн.

Таким чином, поки плани Sony досить скромні і обережні. З одного боку, як мінімум наступний рік теж пройде під впливом пандемії, до того ж Sony може розраховувати на більшу частину аудиторії PS4. З іншого, Microsoft набирає обертів, пропонуючи покупцям нових Xbox з безліччю переваг, а також тримаючи в рукаві потенційний козир у вигляді ігор Bethesda.

Читайте Також: Контролер DualSense Від PlayStation 5 Працює З Android Та Windows.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung Galaxy M51 з’явився на Geekbench

Два місяці тому, ми дізналися, що компанія Samsung розробляє смартфон Galaxy M51. Сьогодні ж, Samsung Galaxy M51 з’явився на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -