Реклама

Співпраця OnePlus та McLaren закінчилася

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія OnePlus та команда McLaren Racing тісно співпрацювали на протязі останніх двох років. Але так склалося, що співпраця OnePlus та McLaren закінчилася неочікувано. На сайті McLaren, з списку партнерів, зникла компанія OnePlus.

смартфон OnePlus 6T McLaren

Підписання угоди про співпрацю відбулося в 2018 році, прямо перед презентацією смартфона OnePlus 6T. В той же час був випущений смартфон OnePlus 6T McLaren, який в той час, був надзвичайно потужним смартфоном. Він був обладнаний 10Гб оперативної пам`яті, а його ціна була не малою — 700 Євро. Версія OnePlus 6T McLaren була абсолютно новим смартфоном і відповідно з характеристиками, які не зустрічалися ні на яких смартфонах.
А от наступна версія смартфона OnePlus 7T Pro McLaren 5G вже була майже копією смартфона 7T Pro, різниця була тільки в ОП та дизайні, який був схожий на однойменне авто.

Останній смартфон в співпраці з McLaren був представлений на CES 2020, але це був тільки концепт і ймовірно він в продажі вже не з’явиться.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як правильно вибрати Ethernet-кабель

Вибір кабелю Ethernet відносно простий, однак є кілька речей, які слід пам’ятати, якщо ви хочете отримати максимум від свого...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -