Реклама

США хоче приєднатись до закону про один роз’єм на всі електронні пристрої

Останні Новини

В інтернеті та інших джерелах вже є дуже багато інформації про те, що Європейський Союз вирішив зробити для всіх електронних пристроїв середнього та малого розміру єдиний стандарт роз’єму – USB Typ-C. Це буде стосуватись смартфонів, колонок, планшетів, електронних книг, ігрових консолей та інших девайсів. Усі абсолютно виробники змушені перейти на цей тип роз’єму. Дану ініціативу було створено для того, щоб зменшити вплив на екологію, зменшити електричні відходи та збільшити зручність усім корисувачам.

Нещодавно, керівництво США також висунуло пропозицію приєднатись до такого закону ЄС та також дотримуватись єдиного стандарту роз'єму. Вони також вважають, що це буде зручніше та корисніше для нашої планети. Люди не повинні купувати до усіх приладів різні зарядні пристрої. Набагато краще буде, якщо можна зарядити усе одним кабелем. Ми не знаємо точно коли цей закон приймуть і чи приймуть взагалі в США, але вже зараз кажуть, що від цього постраждає найбільше компанія Apple. Як відомо у них був свій особливий роз'єм Lightning, який тепер доведеться повністю замінити на USB Typ-C щоб торгувати на світовому ринку. Ходять чутки, що компанія вже тестує із ним продукцію, але коли вона стане доступною до продажу не відомо. Одні кажуть в 2023 році, інші що аж в 2024.

Цікаво: Європейський Союз хоче дозволити видаляти стандартні програми на смартфонах

Нагадаємо, що закон про єдиний роз'єм в ЄС стане актуальний восени 2024 року. З того часу уже всі пристрої повинні будуть мати USB Typ-C. Ноутбуків це правило також буде стосуватись, але виробники будуть мати 40 місяців із дати вступу в силу закону, щоб повністю змінити стандарти та перейти на нові .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чи можуть за нами стежити через камеру та мікрофон на смартфоні

Я думаю кожен із нас не раз задумувався над тим, чи можуть стежити за нами через наш смартфон. Особливо,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -