Реклама

Стартує продаж першого мобільного акумулятора з вихідною потужністю 200 Вт

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як пише джерело, в Китаї стартує продаж першого мобільного акумулятора з вихідною потужністю 200 Вт – такий може не тільки швидко заряджати сучасні смартфони на кшталт Xiaomi Mi 10 Ultra, але навіть живити ігрові ноутбуки.

Стартує продаж першого мобільного акумулятора з вихідною потужністю 200 Вт

Пристрій оснащений трьома портами: двома USB-C і одним USB- Type-A. Основний USB-C видає 120 Вт потужності, інший – 45 Вт. Максимум для USB Type-A – 35 Вт. Так що в сумі пристрій видає все 200 Вт. Правда, можна тільки уявити, як сильно воно при цьому нагрівається.

Ємність розміщеної всередині акумуляторної батареї становить 25 000 мА · год. Zimi No. 20 оснащений індикатором заряду і підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 65 Вт: на повний заряд всіх 25 000 мАг йде менше 2 годин.

Стартує продаж першого мобільного акумулятора з вихідною потужністю 200 Вт

Купити Zimi No. 20 можна буде в Китаї з 6 січня - пристрій буде представлено в таких великих онлайнових магазинах, як Tmall і JD.com. Вартість вже оголошена - $ 60.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо способи, якими шахраї дізнаються пароль до Приват24

Не так давно, ми розповідали про те, що клієнти ПриватБанку найчастіше стають жертвами шахраїв, та назвали причини цього. Зараз...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -