Реклама

Telegram: як змінити якість відео під час завантаження з iPhone та iPad

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У Telegram є деякі хитрощі, які можуть значно полегшити життя тим, хто використовує його з певною частотою.

Один з них безпосередньо передбачає надсилання відео в мессенджері. Надзвичайно простим способом ви можете змінити якість його завантаження в той момент, коли ви це робите.

Цікаво: Галочки на повідомленнях в месенджерах: що означають і для чого створені?

Нижче дивіться, як це зробити за допомогою програм iPhone/iPad (принаймні, поки це неможливо зробити за допомогою програми macOS або навіть Telegram безпосередньо в Інтернеті).

Відкрийте Telegram і виберіть розмову, в яку ви хочете надіслати відео. Потім торкніться значка скріпки (у верхньому лівому куті) і виберіть відео зі своєї галереї.

За бажанням, ви також можете записати його на льоту. Для цього торкніться попереднього перегляду камери, переключіть камеру на «Відео» та натисніть кнопку запису, щоб почати зйомку. Задоволений? Торкніться кнопки зупинки.

Коли це буде зроблено, на екрані редагування відео торкніться «HD» на нижній панелі та виберіть потрібну якість. Це може сильно відрізнятися в залежності від джерела відео — у випадку відео, записаного безпосередньо камерою iPhone, показано п’ять варіантів: 1080p, 720p, 480p, 360p і 240p.

Щоб вибрати один з них, проведіть пальцем по елементу керування, розташованому внизу. Там ви також зможете побачити приблизний розмір відео та його формат.

Виберіть той, який вам найбільше подобається, торкніться значка підтвердження (у нижньому правому куті), а потім синього, представленого стрілкою вгору, щоб надіслати його контакту.

Також нещодавно було названо приховані можливості месенджера Telegram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, почему высокие температуры могут повредить аккумулятор смартфона

Стаття доступна українською...Тепло - настоящий враг вашего аккумулятора. Известно, что высокие температуры уменьшают срок службы аккумулятора со временем. Не рекомендуется,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -