Реклама

Терміни виходу iOS 16. Коли це станеться?

Останні Новини

Нові операційні системи для iPhone – iOS 16 та для iPad – iPad OS 16 були анонсовані та частково представлені ще в липні 2022 року, але після того розробники та бета-тестувальники ще довгий час все перевіряли та виправляли помилки, щоб зробити операційні системи ще досконалішими та усунути недоліки. Так от, коли ж настане той час, що кожен отримає свою оновлену ОС? Відомі сроки для iOS 16.

Цікаво: Apple попередила власників iPhone про помилку безпеки в операційній системі

Нова операційна система для iPhone буде мати абсолютно новий екран блокування, віджети на ньому, зміни в браузері Safari та в Пошті, нові фільтри і багато багато іншого. Що стосується iPad OS 16, то вона вперше отримає програму погоди, а також багато прфесійних функцій, які будуть доступні на пристроях з прцесором М1. Багатозадачність – стала ключовою новинкою операційної системи.

Ще й липні нові операційні системи можна було оцінити та можно було зареєструватись учасникам програми Apple, в серпні вийшла бета-версія. А от про повний офіційний вихід інформації майже не було. Сказали тільки, що це станеться восени 2022 року. І ось після перзентації всіх пристроїй компанії стало відомо, що нова операційна система, а саме iOS 16 стане доступна 12 вересня в 10:00 по тихоокеанському часі. Це в кожній країні буде інша година, але з цією інформацією можна ознайомитись в інтернеті.

Цікаво: Відомо, чому не варто купувати смартфони компанії Apple в 2022 році

Що стосується операційної системи до iPad, то ще раніше було сказано, що вона вийде в жовтні і на даний момент плани не змінились. На жаль немає точно дати виходу, але це станеться вже через декілька тижнів після iOS 16.

Ну і на останок, які пристрої будутьпідтримувати оновлення? iOS 16 підтримуватиме iPhone 8 і всі новіші, а от iPad OS 16 - iPad (5 покоління і новіші), iPad mini (5 покоління і новіші), iPad Air (3 покоління і новіші) та усі моделі iPad pro. Тому з нетерпінням очікуємо оновлені операційні системи та їх цікаві функції.

Цікаво: Названо 3 швидких способи пошуку назви пісні на смартфоні

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Проблеми із платіжним сервісом Paycell від Lifecell продовжуються

Перед різдвяними святами користувачі мобільним сервісом Paycell стикнулись із збоями в роботі програми. Проблеми із платіжним сервісом Paycell від...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -