Реклама

Тестуємо новий Windows 11 в себе на комп’ютері абсолютно безкоштовно

Останні Новини

Windows 11 вже доступний усім людям для користування. Щоб його встановити потрібно просто аби комп’ютер чи ноутбук відповідав вимогам розробника. Але багато користувачів не наважуються встановити собі це оновлення через те, що просто звикли до старіших версій ОС. Це цілком зрозуміло, дуже тяжко інколи буває перейти на щось нове, налаштуватись на новий інтерфейс, функції, програми і т.д. Тим більше не зрозуміло чи оновлення взагалі сподобається. А якщо ні, то як потім повернутись до старої версії? Питань дуже багато.

На щастя, ми маємо вирішення цієї проблеми. В інтернеті є сайт, який не має жодного відношення до Microsoft. Це просто хтось сам собі створив, щоб полегшити життя іншим. На цьому сайті кожен може спробувати користуватись Windows 11. Ви просто заходите і починаєте тестити всі функції. Для ще більшої правдивості, можна зробити повноекранний режим і тоді точно буде таке враження, ніби на вашому ПК дійсно стоїть Windows 11. Насправді дуже цікава задумка, бо людина може побачити не лише вигляд робочого столу, а й понатискати на Пуск, Налаштування, зайти в різні папки та навіть відкрити браузер. Звісно, функції на сайті обмежені порівняно з реальною установкою Windows 11 на ПК, але зрозуміти можна буде чи підійде вам нова ОС, чи ні.

Цікаво: Як увімкнути режим «Бога» в Windows 11

Сайт про який йде мова ось https://win11.blueedge.me . Він не створений для чогось серйозного. Швидше для розваги і для людей, які не можуть визначитись чи встановлювати оновлення чи ні. Хоча це не має значення. Спробуйте понатискати на різні кнопки і подивитись що і як виглядає. Вам точно сподобається сам процес перегляду, а вже оцінку новій системі поставите самі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi перейменували MIJIA на Xiaomi Smart Life

Компанія Xiaomi зробила ребрендинг одного із своїх брендів. Як повідомляється, Xiaomi перейменували MIJIA на Xiaomi Smart Life. На офіційній...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -