Реклама

Ціна на новий флагман Google Pixel 7 залишиться на рівні попередника

Останні Новини

Ціна на Google Pixel 7 та 7 Pro, прем’єра яких намічена на 6 жовтня, буде складати 599 $ та 899 $ відповідно, що залишає її такою ж, як і в попереднього, шостого покоління. Це є не зовсім типова політика для виробників смартфонів, які як правило завжди піднімають ціну на нове покоління свого флагманського пристрою.

Цікаво: Відома дата запуску та відкриття замовлень на Google Pixel 7 Pro

Це додає Google більшої конкурентоздатності в боротьбі за покупця перед Apple, чиї iPhone 14 та 14 Pro продаються по ціні від 799 $ та 999 $ відповідно. Отже, базовий Pixel 7 на 200 $ дешевший за iPhone 14. Хоча відмітимо, що Apple в цьому році не підвищувала ціни в США, а лише припинила продажі найбільш доступного iPhone Mini.

Отже, з 6 жовтня Google починає приймати попередні замовлення на нові смартфони. Початок поставок намічено на 13 жовтня, хоча цей термін може зміститись.

Цікаво: Яким буде бюджетний смартфон Google Pixel 6a? Детальна характеристика

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як зменшити розмір відео для надсилання через WhatsApp

Надсилання відео через WhatsApp стало звичним явищем із популярністю програми. Однак у багатьох людей все ще виникають труднощі з обміном деякими файлами , головним...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -