Реклама

Ціни на додатки в магазинах Apple значно зростуть

Останні Новини

Ціни на додатки та програми в магазинах Apple значно зростуть починаючи з 5 жовтня цього року. Зростання цін відчують на собі жителі таких країн як Польща, Швеція, Чорногорія, Японія, Південна Корея, Чилі та інші країни, де в обігу використовується євро.

Пов’язане таке підвищення цін на додатки та програми з різним курсом валют та податковим навантаженням, яке постійно зростає. До прикладу, на території В’єтнаму підвищення цін на додатки в Apple App Store зростає за рахунок податку на прибуток та податку на додану вартість, які тепер згідно нового законодавства будуть включені компанією Apple до кінцевої ціни.

Хороша новина буде лише для передплатників із автоматичним оновленням, так як в тому випадку розробники даних додатків можуть зберегти ціни на тому рівні, якому вони знаходяться зараз.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, чи варто купувати дрон (квадрокоптер)

Безпілотники доступні, ніж будь-коли, і тепер доступні в різних розмірах і цінах. Але перш ніж братися за гаманець, варто подумати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -