Реклама

Українці можуть придбати ігру Cyberpunk 2077 за рекордно низьку ціну

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Провідні американські інтернет-магазини влаштували акцію, в рамках якої українці можуть придбати ігру Cyberpunk 2077 за рекордно низьку ціну, а саме за 29,99 доларів США, або ж за 843 грн.

Саме по собі зниження вартості ігор – справа буденна, однак випадок Cyberpunk 2077 особливим роблять відразу два чинники. По-перше, час, а, по-друге, позиція CD Projekt RED.

Як правило, такої великої (50%) знижки удостоюються проекти, що вийшли як мінімум кілька місяців тому, тоді як з релізу Cyberpunk 2077 пройшло всього 40 днів.

Крім того, на презентації в рамках вересневого звіту керівництво CD Projekt RED прохопився, що не збирається влаштовувати зниження ціни на Cyberpunk 2077 протягом як мінімум року з виходу.

До моменту публікації матеріалу 30-доларові копії Cyberpunk 2077 залишилися тільки на Amazon (PS4, Xbox One), тоді як на сайті Best Buy в наявності є вже лише 35-доларові зразки.

Українці можуть придбати ігру Cyberpunk 2077 за рекордно низьку ціну

Схоже, в короткостроковій перспективі тактика ритейлерів спрацювала - у випадку з Amazon обидва згаданих видання Cyberpunk 2077 вибилися в лідери продажів серед ігор для PlayStation 4 і Xbox One відповідно.

Cyberpunk 2077 доступна на PC, PS4, Xbox One, а на PS5, Xbox Series X і S працює в режимі зворотної сумісності. Проект досі страждає від технічних проблем, але в CD Projekt RED трудяться над виправленням ситуації.

Варто нагадати, що покупці Cyberpunk 2077 на PS4 і Xbox One отримають версії для PS5 і Xbox Series X / S безкоштовно. Прем'єра видання для консолей нового покоління очікується в другій половині поточного року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Source3dnew
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11

Сьогодні надійшла інформація, що смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11. Дивно, враховуючи, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -