Реклама

Українці в черговій небезпеці: шахраї навчилися підробляти голос

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Українці в черговій небезпеці: шахраї навчилися підробляти голос і вийшли вони на абсолютно новий рівень. Як повідомляють експерти з кібербезпеки, зараз шахраям потрібен лише шматок голосу потенційної жертви.

Завдяки новій технології, шахраям необхідно невеликий зразок голосу, а далі технологія розробить повноцінну промову.

Фахівці попереджають, що зараз надзвичайно добре необхідно вслуховуватися в те, що говорить людина під час телефонного дзвінка. Особливо це стосується випадків, коли неочікувано просять переказати кудись гроші, або ж оплатити незрозумілу послугу. На даний момент, 100% захисту від такого шахрайства не існує.

Історія із підробленим голосом вже має місце в історії, оскільки минулого року такий інцидент стався із директором великої енергетичної компанії. Як тоді повідомлялося, йому зателефонував шахрай із голосом керівника головного офісу і просив оплатити деякі рахунки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо декілька причин, чому не варто передзвонювати на невідомі номери телефонів

В сучасному світі дуже багато зловмисників, які кожного разу вигадують все інші та новіші схеми обману. Різними способами вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -