Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, чого краще не робити зі своїм Android смартфоном

Українцям розповіли, чого краще не робити зі своїм Android смартфоном

0

Смартфони, як і всі інші ґаджети, з часом втрачають свою актуальність, а ще через деякий час їхня функціональність зводиться на нівець. Так ось, якщо ми раніше вже повідомляли, як максимально продовжити термін експлуатація свого смартфона, то сьогодні розповімо, чого краще не робити зі своїм Android смартфоном.

Зараз не піде мова про стандартні способи знищення смартфона, до яких входить його кидання об землю, кидання у воду і тому подібне, це й так цілком відомо та зрозуміло більшості людей. Мова зараз піде саме про метод, який може знищити ваш смартфон на програмному рівні, а саме про секретні коди.

Якщо ваші знання у користуванні смартфоном трошки вище середнього, то ви можливо чули про такі секретні комбінації, які можуть реанімувати (або ж погубити в невмілих руках) смартфон після серйозного програмного збою. Зазвичай, до таких секретних кодів доходить справа тоді, коли смартфон переходить в циклічні перезавантаження, серйозну глючність і тому подібні проблеми. У випадку, якщо секретні коди введені неправильно, ваш смартфон може просто перетворитися в цеглину, яка більше нікому не буде потрібна.

Так ось, в різних брендів і в різних смартфонів, секретні коди для скидання налаштувань до заводських відрізняються та унікальні. За допомогою таких кодів можна отримати доступ до інженерного меню, яким часто користують розробники додатків і самі виробники смартфонів.

Для прикладу, * # * # 7780 # * # * - код, який скидає налаштування смартфона до заводських. Користуватися цією комбінацією вкрай не рекомендується, оскільки ви втратите всі свої дані із смартфона, а це не дуже приємно, особливо коли стосується збережених файлів та фото.
Також варто не забувати, що у всіх смартфонах на випадок такої екстренної ситуації є вбудована функція скидання, яка зробить все максимально правильно.

* 2767 * 3855 # використовується для повного скидання всіх налаштувань смартфона та повної переустановки прошивки пристрою. Якщо ви використаєте цю комбінацію, то велика ймовірність, що з налаштуванням смартфона у вас нічого не вийде і смартфон прийдеться відкладати в сторону або ж відносити до людей, які займаються ремонтом смартфонів професійно.

Ми не рекомендуємо братися за ремонт смартфона на програмному рівні, якщо ваші знання в цьому надзвичайно низькі. Для того, щоб хоч якось бути готовим до неполадок, які змусять вас скидати налаштування до заводських, рекомендуємо ввімкнути на смартфоні автоматичні резервні копії, які зможуть вас врятувати від повної втрати всіх даних на смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version