Реклама

Українцям розповіли, як отримати позитивне рішення на оформлення кредиту

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Кожній людині, хоча б раз пропонували взяти кредит. Одні люди бояться їх оформляти, а інші роками живуть, закриваючи один і відкриваючи інший кредит. Нам їх пропонують банки, навіть, якщо ми не являємося його користувачем та фінансові установи.

Хтось бере гроші в кредит, а хтось житло або авто. Кредити оформляють на купівлю техніки, меблів, на довгоочікувану подорож, ремонт, лікування… В наш час, не всі мають можливість здійснити оплату в повному обсязі, тому банки і інші фінансові установи надають можливість здійснити задумані плани і мрії, дають в борг гроші на певний проміжок часу, щоб позичальник мав змогу їх повернути без особливого фінансового «удару» на свій гаманець.

Але при оформлені позики можуть виникнути деякі труднощі, і позичальнику відмовляють. Ми розповімо, яких обовʼязкових умов потрібно дотримуватися при оформленні кредиту.

1. Хороша кредитна історія

Хороша кредитна історія – це вагомий фактор, на який кредитори також звертають увагу. Її неможливо приховати, тому що інформація про позики знаходиться в єдиній базі, і тому легко перевірити, чи являєтеся Ви сумлінним позичальником, чи є прострочені платежі, чи вчасно Ви вносите або вносили оплати по попередніх кредитах.

2. Інформація про дохід позичальника

Кожний банк і фінансова установа в обовʼязковому порядку будуть перевіряти платоспроможність позичальника. Тому при оформленні кредиту потрібно вказувати чи офіційно Ви працевлаштовані, скільки працюєте на останньому місці роботи і розмір заробітної плати. Іноді вимагають довідку про доходи від роботодавця.

Цікаво: Відомо, чим загрожує збільшення ліміту на кредитній картці.

3. Поручитель

При оформленні кредиту, а особливо на велику суму, Вам обовʼязково доведеться вказати контактні дані особи, яка може поручитися за Вас перед кредитором – це може бути хтось з родичів чи знайомих. Важливо, щоб ця людина також мала позитивну кредитну історію, це збільшить Ваші шанси на отримання кредиту.

4. Зовнішній вигляд

Наша порада, якщо Ви збираєтеся оформляти кредит і йти на співбесіду з працівником банку, то бажано мати охайний вигляд, адже народна мудрість говорить, що зустрічають по одягу… Статистично доведено, що зовнішній вигляд відіграє неабияку роль не тільки на кредиторів і роботодавців, але й на самого позичальника, тому що він надає впевненості в собі і своїх силах.

5. Надання документів на оформлення кредиту

В тому разі, якщо Ви все-таки вирішили скористатися кредитом, то краще відразу мати при собі необхідні документи для його швидкого оформлення. Про перелік документів можна дізнатися завчасно у представника банку чи фінансової установи. До цього переліку належать: паспорт, ідентифікаційний код платника податків, закордонний паспорт, довідка про доходи з останнього місця роботи, документи, що підтверджують право власності на майно і т. д.

Цікаво: Українцям розповіли, що таке “пільговий період” на кредитній картці і як на цьому заробляють банки.

6. Достовірні дані

Дуже важливо, при оформленні кредиту, надати працівнику банку тільки достовірні дані і правдиву інформацію про місце роботи та проживання; про суму доходів на місяць; інформувати про наявність інших кредитів. Тому, що вся ця інформація впливатиме на рішення про надання кредиту і безперечно працівники банку будуть перевіряти ваші дані і кредитну історію по службах безпеки та кредитних бюро. У Ваших інтересах надавати тільки правдиві дані щодо своєї платоспроможності.

7. Надання застави

Надання особистого майна (житла чи автотранспорту) під заставу передбачається в разі оформлення кредиту на велику суму і на тривалий час. В такому разі Ви повинні надати банку документи, що ви є власником нерухомого майна і підписати договір про те, що в разі невиконання Вами кредитних зобовʼязань – банк забере його в якості повернення боргу.

Саме таких факторів слід притримуватися при оформленні кредиту, і тоді Ви обовʼязково отримаєте позитивне рішення.

Також нещодавно було названо товари та послуги, які не рекомендується брати в кредит.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Acer запускає надміцні ноутбуки

Сьогодні з’явилася інформація, що компанія Acer запускає надміцні ноутбуки Enduro, які розраховані на зовнішнє використання. Всього було презентовано два...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -