Реклама

Українцям розповіли, як вчасно та швидко повертати борг по кредитній карті

Останні Новини

Кредитні картки зараз є досить популярними і все більше людей починають оформляти хоч невеликі, але все ж кредити. Та й загалом на різних типах банківських карток при оформленні вам пропонують певний кредитний ліміт, яким ви можете користуватись та якщо вчасно повертати кошти, то й не будете переплачувати за них. Проте, починаючи користуватись кредитками спочатку все йде добре, але в певний момент, частині користувачів просто не вистачає коштів на їх погашення, відповідно цей момент весь час крутиться в голові. Зараз ми б хотіли надати вам 5 рекомендацій щодо вчасного та основне швидкого погашення боргу по кредитній картці.

  1. Бюджет.

Якщо ви не плануєте свій особистий чи сімейний бюджет, а просто отримуєте зарплату та витрачаєте її, це вкрай неправильно. Правильне ведення бюджету допоможе вам чітко розуміти куди і скільки грошей ви витрачаєте. Таким чином і планування витрат чи покупок, реалізація бажань стануть реальними та більш чіткими.

Якщо ви уже ведете свій бюджет, але проблеми із коштами, зокрема для погашення кредитних боргів у вас присутні, вам варто його переглянути. Можливо вам доведеться скоротити певні витрати, до прикладу на одяг чи обід в ресторані, таким чином вирівняти витрати і доходи, та швидше погасити борг по кредитній картці.

  1. Оплачуйте більше, ніж встановлений мінімальний платіж.

У кожної кредитної картки є свій мінімальний платіж, який ви повинні здійснювати щомісяця. Але якщо ви бажаєте якнайшвидше вийти з боргів, то при наявності такої можливості, оплачуйте кожного місяця більшу суму. Якраз для таких дій вам допоможе пункт 1, тобто при правильному плануванні бюджету та скороченні зайвих витрат, ви справді зможете досягти своєї цілі та розрахуватись із банком раніше встановленого терміну. Окрім цього, ваш кредитний рейтинг лише зростатиме, що також непогано.

  1. Залишайте кредитні картки дома.

Якщо у вас уже виникла певна залежність щодо використання кредитних карток, то краще залишайте їх при можливості дома. Знову ж таки виділіть в своєму бюджеті певну суму грошей на розваги і скоротіть використання кредитних грошей. Якщо кредитки біля вас не буде, покупки стануть обдуманими і справді необхідними. Та й погашення наявних боргів по кредитках стане легшим, якщо ви перестанете їх щораз більше накопичувати.

  1. В першу чергу — високі відсотки.

Якщо ви володієте кількома кредитними картками із різним родом відсотків, то найперше працюйте над погашенням боргу по кредиту із найбільшими відсотками. Знову ж таки, тут рекомендується вносити щомісячний платіж більше мінімального. Таким чином ви поступово погашаєте кредити від найбільших процентних ставок до найменших.

  1. Додатковий дохід.

Окрім основної вашої роботи, точно знайдеться справа чи хобі, яке вам до душі. І практично у всіх випадках на них можна заробити додаткові кошти, тобто додатковий дохід. Або ж ви можете знайти онлайн-курси для отримання певних навичок, які в подальшому вам пригодяться для збільшення доходу. Багато таких курсів сьогодні в мережі можна знайти і без необхідності оплати, тобто безкоштовні. Також ви можете продавати непотрібні вам речі, що також принесе вам додаткові кошти, якими можна оплатити частину кредиту.

Загалом, який би розмір боргу у вас не був, думки про необхідність його погашення не полишатимуть вас. Саме тому, для досягнення своєї фінансової незалежності, вам потрібно якнайшвидше оплатити борг та в подальшому правильно планувати свій бюджет.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Teclast випустила бюджетний планшет M40

Китайська компанія Teclast випустила бюджетний планшет M40, який отримав вражаючий модельний ряд.Планшет Teclast M40 отримав 10,1-дюймовий дисплей FHD +...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -