Реклама

UNIT 1 представив розумний шолом Faro

Останні Новини

За допомогою платформи для краудфандингу Kickstarter, UNIT 1 представив розумний шолом Faro. Збір коштів уже перевершив ціль і зараз зібрано більше 300 000 дол. Під час розробки шолому, UNIT 1 співпрацював з MIPS та проектував його відповідно до усіх міжнародних стандартів та сертифікацій.

UNIT 1 представив розумний шолом Faro

Шолом Faro від UNIT 1 виконаний із матеріалів АБС та ПК, що забезпечує його міцність та надійність. Для комфорту носіння тут розташований вентиляційний отвір. Окрім цього, на шоломі можна буде налаштовувати різноманітні функції освітлення, а також відстежувати відстань або темп руху. Присутня буде і функція виявлення падіння, яка автоматично передаватиме повідомлення про падіння та ваше місцезнаходження відповідному контакту.

Поставлятиметься шолом Faro з акумулятором ємністю 1850 мАг, що повинен забезпечити до 10 годин роботи, залежно від активованих функцій. Доступний шолом буде у трьох кольорах та трьох розмірах.

Рекомендуємо: Lenovo представили прозоре видання ігрового смартфона Legion Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы риски от вышек сотовой связи, расположенных рядом с домом

Стаття доступна українською...Имеют влияние на нас башни сотовой связи расположены рядом с домом? Согласно полученной нами информации, то нет....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -