Реклама

В Google придумали новий спосіб швидкого завантаження додатків

Останні Новини

Усі ми користуємось смартфонами, відповідно завантажуємо необхідні нам додатки із Google Play. При завантаженні певних додатків кожен з нас хоч раз стикався із довгим завантаженням та великим розміром програм, наслідком чого є збільшення навантаження на смартфон та використання багато трафіку. Дещо раніше компанія Google намагалась вирішити дане питання за допомогою App Bundles. Зараз же почала з’являтись інформація про новий інструмент для оптимізації додатків у Google Play.

Щодо деталей роботи нового інструменту, то вона полягатиме в завантаженні спочатку тієї частини додатків, які використовуються під час першого відкриття. До прикладу, при завантаженні програм типу Instagram чи Facebook, новий інструмент для оптимізації завантажуватиме ту частину програми, якою ми користуємось спочатку – пошук друзів, налаштування свого профілю, тощо. Далі уже по мірі використання новий інструмент буде завантажувати необхідні функції.

Загалом, впровадження такого інструменту справді зможе оптимізувати навантаження на процесор та оперативну пам’ять вашого смартфона. Залишилось лише дочекатись офіційної інформації про даний інструмент від Google.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новий смартфон Oppo K10x на основі Android 13

Компанія Орро повідомила,що 16 вересня випускає на ринок смартфон середнього рівня К10х. В ньому встановлена операційна система ColroOS 12 на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -