Реклама

В ОС Android додано новий ігровий режим, який спростить трансляції з смартфона

Останні Новини

Android продовжує розвиватись та не перестає дивувати своїх користувачів. Зараз же мова піде про нову функцію, яку отримає Android. Одразу відмітимо, що користуватись нею зможуть не всі, та й не всіх вона зацікавить, але все ж вона варта увага.

І так, мова йде про новий ігровий режим, який значно спростить моменти трансляції зображення екрану вашого смартфона на YouTube. Окрім цього, до даної трансляції ви зможете додавати проекцію клавіш та звукозапис, а також буде присутня оптимізація ігор для вашого смартфона. Тобто, як ми писали вище, дана функція зацікавить не всіх, але чудово підійде для геймерів та любителів трансляції ігор на Ютуб.

Щодо виходу нової функцій, то швидше за все, очікувати її прийдеться не раніше осені із виходом Android 12. Зараз же дана функція доступна у тестовому режимі для певної кількості користувачів та перевірити чи доступна вона для вас можна перейшовши в Налаштування – Ігровий режим.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як зробити скріншот на смартфоні Samsung

Зробити знімок екрана — це зручний спосіб зберегти те, що відображається на вашому дисплеї для подальшого використання, і ось...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -