Реклама

В ПриватБанк не знають, де зник SWIFT – переказ

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогоднішній матеріал продовжує нашу рубрику “ПриватБанк і Клієнти”. На цей раз мова піде про перекази, а точніше про те, що в ПриватБанк не знають, де зник Swift-переказ. З оригінальним відгуком клієнта зможете ознайомитися в кінці матеріалу. Тепер детальніше про ситуацію, яка склалася.

Як ми писали вище, клієнт ПриватБанку очікував на swift-переказ, який було відправлено з ізраїльського банку ще 12 травня. За словами клієнта, переказ очікувався на рахунок ФОП в ПриватБанк, але після декількох днів очікування, він так і не був зарахований.

В даній ситуації, клієнт почав шукати причину такої затримки і спробував прояснити деталі на гарячій лінії банку. У відповідь він отримував стандартні відповіді "Ми передамо ваше прохання спеціалісту, вам перетелефонують" і тому подібне. Крім цього, клієнт запевняє, що навіть звернення безпосередньо у відділення банку не вирішило проблему, оскільки там відмахнулися такими ж фразами.

Рекомендуємо: Що робити, якщо ви зламали банківську картку ПриватБанку?

Крім цього, клієнт телефонував і до менеджерів - консультантів по роботі з ФОП, але вони також не допомогли, посилаючись на те, що клієнту допоможе валютний консультант. На жаль, валютний консультант також не вийшов на зв'язок.

На даний момент, доля переказу залишається невідомою і ніхто не може надати конкретної відповіді, чому зник переказ. Надіємося, що клієнт вирішив або вирішить свою проблему в найближчий час.
З оригінальним відгуком клієнта можете ознайомитися нижче.

Також нещодавно стало відомо, що через збій в роботі ПриватБанк, клієнт отримав “подарунок” у вигляді кредиту.

В ПриватБанк не знають, де зник SWIFT - переказ
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як правильно користуватися банківською карткою з NFC-чіпом

Останнім часом в Україні все більше стає популярним безконтактний спосіб оплати і все більше банків пропонують банківські картки з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -