Реклама

В смартфоні Xiaomi Mi 11 виявлено перший недолік

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В смартфоні Xiaomi Mi 11 виявлено перший недолік, хоч він ще навіть не надійшов у продаж. Перші тести вже викликають тривогу. Виявляється, смартфон перегрівається в додатках, вимогливих до його ресурсів. Це встановив один з користувачів, якому вдалося вже протестувати новинку.

Як зазначається, Mi 11 не зміг відразу пройти стрес-тест 3DMark – йому вдалося завершити цей іспит далеко не з першої спроби. В результаті тестування корпус пристрою розігрівався до 51 ° С – це серйозний нагрів. Показник стабільності в звичайних умовах склав всього лише 91%, і навіть при тесті в холодильнику він досяг 95%, хоча тест вважається пройденим успішно в тому випадку, якщо показник стабільності більше або дорівнює 97%.

В смартфоні Xiaomi Mi 11 виявлено перший недолік

З чим пов’язаний такий сильне нагрівання смартфона? Причин може бути багато – від сирої прошивки до неефективної системи охолодження. Ще одне припущення – аж надто висока частота графічного процесора Adreno 660: так, якщо частота Adreno 650 в Snapdragon 865 становить 587 МГц, то у Adreno 660 вона становить вже 840 МГц. При цьому з точки зору архітектури ці GPU практично нічим не відрізняються.

Судячи з усього, проблема буде вирішена програмним шляхом: Xiaomi адаптує прошивку і підправить драйвери GPU. Навряд чи всі користувачі Mi 11 зіткнуться з перегрівом своїх смартфонів, але можна припустити, серед покупців новинки буде чимало геймерів, яким захочеться оцінити всю міць Snapdragon 888. І ось тут їх може чекати неприємний сюрприз.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Безрамковий смарт-годинник Rollme Hero отримає новий процесор від Qualcomm

Раніше ми повідомляли, що компанія Rollme випустить перший безрамковий годинник. Сьогодні надійшла інформація, що безрамковий смарт-годинник Rollme Hero отримає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -