Реклама

Ваші дії, які можуть привести до крадіжки грошей з банківського рахунку, та як це попередити

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Чим стрімкіше розвиваються технології, тим більш продвинуті варіанти шахрайства придумують зловмисники. І так як, на сьогоднішній день, ми майже всюди користуємося смартфонами та онлайн-оплатою, вони навчилися втілювати в реальність афери, відповідні до цих сфер.

Отже, що ж сучасні користувачі можуть робити не так, що потім призводить до анулювання їх рахунків. В цій статті й розберемось.

Першою причиною обкрадання банківської картки громадянина є її довіра іншим людям. До прикладу: після обіду в ресторані чи кафе, щоб виплатити чек за куплені страви, Ви спокійно кладете особисту пластикову картку в книгу для розрахувань.

Цікаво: Названо 4 причини, чому банкомат може не зчитувати банківську картку.

В таких випадках можна тільки надіятися, що працівник закладу не використає її для негідних цілей.

Запам‘ятайте, що в жодному разі не можна віддавати Вашу приватну картку стороннім (про це правило Вам наголошують ще під час її оформлення).

Наступним варіантом, чому фінанси з рахунку можуть бути викрадені, буде привселюдне вписування паролю до картки в терміналі чи будь-якому іншому способі оплати. Так як сторонній, який може виявитись зловмисником, скористається Вашими даними, у разі випадкового попадання кредитки йому.

Також, якщо використовувати банкомати, де є велике скупчення народу, вірогідність списання грошей з Вашого рахунку збільшується. Чому? Тому, що зловмисники встановлюють відповідні пристрої, з допомогою яких вони дізнаються Ваші паролі до банківської картки, що потім стане в нагоді, для обкрадання, у випадку її попадання до них.

Отже, далі потрібно відмітити, що якщо користуватись неофіційними веб-сайтами певних магазинів та робити замовлення на них (тобто вказувати всю приватну інформацію, знаючи яку, можна зняти кошти з кредитки) вірогідність того, що кошти спишуться відразу збільшується в декілька разів.

Цікаво: Названо неочевидні причини, чому краще розраховуватися готівкою, а не карткою.

До того ж, не тільки на Інтернет-платформах можна здійснювати крадіжку.

Тому необхідно правильно аналізувати та обирати офлайн-магазин, точніше термінал, який використовує продавець, щоб не залишитись без коштів на рахунку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi займеться прикрасами для дому

Сьогодні надійшла цікава інформація, яка пов’язана з компанією Xiaomi. Як вірити отриманій інформації, то а найближчий час, компанія Xiaomi...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -