Реклама

Відбувся запуск Oppo Power Bank 2

Останні Новини

У Індії відбувся запуск нового Power Bank 2 від Oppo. Отримав блок ємність акумулятора на 10 000 мАг та надає можливість швидкої зарядки потужністю 18 Вт в обох напрямках. Також, Oppo Power Bank 2 пропонує гарантію безпеки в 12 факторів.

Підходиь Power Bank 2 як для смартфонів, навушників, годинників, так і для інших пристроїв. Також Oppo Power Bank 2 сумісний із основними протоколами зарядки, включаючи протоколи PD та QC. Отримує блок для зарядки роз’ємний кабель, що забезпечує сумісність із мікро USB та USB-C.

Відбувся запуск Oppo Power Bank 2

Oppo Power Bank 2 отримав два кольори — білий та чорний. Щодо дизайну, то він отримав вигнутий корпус із матовою обробкою. Ціна на пристрій визначена у розмірі 17 дол та поки доступна до покупки лише на Flipkart.

Рекомендуємо: Huawei Патентує Смартфон Із Дисплеєм В Модулі Камер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

5 дій, які робить майже кожен, які можуть уповільнити роботу вашого смартфону

Деякі методи можуть з часом уповільнити роботу вашого мобільного телефону Android або iPhone (iOS). Однією з причин може бути встановлення занадто великої кількості програм ,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -