Реклама

Відеокарт Nvidia GeForce RTX 30 побільшає з листопада

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Відеокарт Nvidia GeForce RTX 30 побільшає з листопада. Але дефіцит, швидше за все, не зникне.

Ситуація з відеокартами Nvidia GeForce RTX 30 як і раніше напружена – новинки в дефіциті. Наприклад, ми вже писали про те, що за місяць через найбільший інтернет-магазин Китаю було продано всього 743 GeForce RTX 3080. Але в листопаді ситуація з поставками GeForce RTX 30 повинна покращитися. Про це пише китайський ресурс з посиланням на надійне джерело, яке раніше вже неодноразово публікувало правдиві дані. До слова, інформація про випуск GeForce RTX 3060 Ti 17 листопада отримана від того ж джерела.

Отже, як повідомляється, в поточному кварталі Nvidia збільшить поставки GeForce RTX 30 своїм партнерам. Так як третина кварталу вже практично завершилася, посилено усувати дефіцит Nvidia почне з листопада. Про обсяги поставок нічого не говориться, але вони «безумовно будуть більше, ніж в третьому кварталі». Загалом, дефіцит швидше за все все одно залишиться, але буде вже не таким напруженим.

Читайте також: Nvidia Відмовиться Від Одного З Найстаріших Своїх Брендів Quadro.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Графічний процесор відеокарти AMD Radeon RX 6900 XT працює на рекордній тактовій частоті

Графічний процесор відеокарти AMD Radeon RX 6900 XT працює на рекордній тактовій частоті - 2,4 ГГц в ігровому режимі,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -