Реклама

Відеокарти AMD Radeon RX 5000 зняті з виробництва

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі відеокарти AMD Radeon RX 5000 зняті з виробництва. Radeon RX 5600 XT ще поставляються, але скоро і вони зникнуть з продажу.

Чутки про зняття з виробництва відеокарт AMD Radeon RX 5000 з’явилися приблизно місяць тому. З’явилися, і практично відразу ж були офіційно спростовані: представник компанії повідомив, що відеокарти будуть виготовлятися до тих пір, поки на них є попит. Що ж, попит, очевидно, є і зараз, але з виробництва Radeon RX 5000 все ж знімають.

Причому, як пише джерело, на цей раз мова не йде про якісь конкретні моделі, а про всю лінійці разом. Radeon RX 5700 XT, RX 5700 і RX 5500 XT вже, судячи з усього, перестали сходити з конвеєра, трохи пізніше та ж доля спіткає Radeon RX 5600 XT. Ще до цього AMD припинила виробництво Radeon RX 580 8 ГБ і RX 590 8 ГБ.

Нагадаємо, нові моделі сімейства Radeon RX 6000 надійдуть у продаж 18 листопада, а RX 6900 XT повинна з'явитися на прилавках магазинів 2 грудня.

Читайте також: Розкрито перші особливості процесора AMD Ryzen 9 5900X.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Великобританія розпочинає розслідування проти Spotify та Apple Music

Великобританія розпочинає розслідування проти Spotify та Apple Music. Також зачепили і YouTube. В Департаменті культури Великобританії хочуть з'ясувати, чи...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -