Реклама

Названо 5 найкращих емуляторів Android для ПК

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Android — це операційна система, розроблена для смартфонів, але багато користувачів прагнуть шукати способи доступу до системних ресурсів і програм через комп’ютер. Щоб досягти цього, вони використовують емулятори Android для ПК: це програмне забезпечення, яке імітує досвід використання мобільної платформи.

Використання емулятора Android для ПК може мати багато різних цілей. Гравець може віддати перевагу використанню клавіатури та миші в мобільній грі – і тоді емулятор дозволить це. Іншим потенційним використанням є розробники програм, які можуть перевірити функціональність своїх програм за допомогою емулятора.

Ми підготував спеціальну статтю зі списком 5 чудових емуляторів Android для ПК. Перевірте це нижче:

5 найкращих емуляторів Android для ПК

NOX App Player

Nox Player — один із найпопулярніших і використовуваних емуляторів Android для ПК. Завдяки простій конфігурації він дозволяє запускати загальні програми Android на вашому комп’ютері, особливо (але не тільки) ігри. Завдяки попереднім налаштуванням кількох ігор, а також серії дуже корисних ресурсів для користувача, він все ще виділяється простим і приємним інтерфейсом.

Емулятор Android Nox також виділяється своєю стабільністю та швидкістю, і навіть дозволяє встановлювати програми, недоступні в Google Play Store, офіційному магазині додатків Android. Завантажити можна з офіційного сайту емулятора.

Цікаво: Деякі коди Android 13 натякають на майбутні пристрої Google.

MEMu Play

MEMu Play — це безкоштовний емулятор Android для Windows, який підтримує процесори AMD і Intel і, таким чином, забезпечує чудову продуктивність навіть для смартфонів з операційною системою Google. Завдяки можливості запускати кілька екземплярів одночасно, ви можете запускати більше однієї програми одночасно.

Особливо орієнтований на ігри, він може отримати переваги від виділених ресурсів відеокарти та навіть має низку різних конфігурацій, щоб користувач міг насолоджуватися іграми так, як йому хочеться. MEmu Play можна завантажити з офіційного сайту емулятора .

KoPlayer

KoPlayer — ще один безкоштовний емулятор Android для ПК. Доступний для Windows і Mac, він призначений особливо для ігор і обіцяє роботу без затримок. Емулятор в основному має всі функції, які ви мали б на телефоні Android, але може запускати ігри та програми на вашому ПК.

Програми можна встановити з магазину Google Play або за допомогою файлів .apk, завантажених з Інтернету. Він підтримує елементи керування, клавіатуру, мишу, мікрофон, камеру та інші периферійні пристрої, які можуть допомогти гравцям або користувачам загалом.

Емулятор Android KoPlayer можна безкоштовно завантажити з офіційного веб-сайту емулятора.

Цікаво: Для запуску Android 13 потрібно вдвічі більше об’єму операційної пам’яті,повідомили в Google.

LDPlayer

Інший емулятор, орієнтований на ігри, LDPlayer відомий своєю оптимізацією та стабільністю, пропонуючи чудовий досвід для гравців, які хочуть насолоджуватися іграми Android на ПК. Він має попередні налаштування для кількох популярних ігор, включаючи Free Fire і League of Legends: Wild Rift, серед багатьох інших.

LDPlayer є безкоштовним і його можна завантажити з офіційного веб-сайту емулятора.

Цікаво: Розповідаємо, як відновити програму, яку було раніше видалено з Android.

Android Studio

Нарешті, емулятор, більш орієнтований на розробників додатків: Android Studio, який офіційно підтримується Google, не є емулятором, який ви збираєтеся встановити, якщо хочете запустити гру Android на своєму ПК. Але якщо ви пишете програми для платформи, вона пропонує розширені функції, які допоможуть розробникам отримати найкращі програми для Android. Його можна завантажити з офіційного веб-сайту Google для розробників Android .

Бонус: BlueStacks

Один із найпопулярніших і найпотужніших емуляторів Android для ПК, BlueStacks також є одним із найповніших доступних. 

Цікаво: Секрети самостійного складання ПК.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Oppo запатентували смартфон з екраном назовні

Сьогодні з’явилася інформація, що Oppo запатентували смартфон з екраном назовні. Відповідною інформацією поділився портал LetsGoDigital. Згідно інформації, отриманої від...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -