Реклама

Відомі характеристики смартфонів Xiaomi Mi 10T / 10T Pro

Останні Новини

Поки ми очікуємо офіційного запуску смартфонів від Xiaomi серії Mi 10T, в мережі все більше з’являється відомостей про них. Сьогодні, стали відомі повні характеристики смартфонів Xiaomi Mi 10T / 10T Pro.

Згідно отриманої інформації, обидві моделі смартфонів отримають 6,67-дюймові IPS екрани із роздільною здатністю Full HD + та частотою оновлення 144 Гц. Співвідношення сторін буде 20: 9. Працюватимуть смартфони Xiaomi Mi 10T та Xiaomi Mi 10T Pro на Snapdragon 865 з 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Версія Xiaomi Mi 10T Pro також отримає варіант із вбудованою пам’яттю на 256 Гб. Акумулятор отримає ємність 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт.

Щодо камер, то модель  Mi 10T отримає основний 64-мегапіксельний датчик, тоді як модель Mi 10T Pro буде обладнана 108- мегапіксельним датчиком. Інші камери будуть однакові, а це 13-мегапіксельна надширококутна, 5-мегапіксельна макрокамера та 20-мегапіксельна фронтальна камера. З додаткових функцій, то дані смартфони отримають бічний сканер відбитків пальців, NFC, ІК-порт та стереодинаміки.

Джерело: Twitter

Рекомендуємо: Hyundai представив новий спортивний електромобіль.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 причин, чому сучасна техніка служить менше старої

Ви напевно стикалися з такою неприємною ситуацією, як поломка якогось ґаджета, чи то смартфона, чи то телевізора. В таких...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -