Реклама

Відомі повні характеристики смартфона OPPO PECM10 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Oppo в найближчий час представить нові смартфони з підтримкою 5G та номером моделі PECM10 / PECT10. Сьогодні нам стали відомі повні характеристики смартфона OPPO PECM10 5G. Офіційна назва смартфона поки невідома. Це може бути один з найдешевших телефонів 5G від китайського виробника.

Технічні характеристики OPPO PECM10 / PECT10

Відомі повні характеристики смартфона OPPO PECM10 5G

Смартфон OPPO PECM10 / PECT10 має розміри 162 x 75 x 7,9 мм і важить 175 грам. Пристрій може бути доступний у кольорових варіантах, таких як чорний, біло-фіолетовий градієнт та сріблясто-червоний градієнт.

OPPO PECM10 / PECT10 оснащений 6,5-дюймовим РК-екраном з прорізним дизайном. Він підтримує роздільну здатність Full HD + 1080 x 2400 пікселів та співвідношення сторін 20: 9. Пристрій оснащений номінальною батареєю ємністю 3 954 мАг. Ймовірно, що він не підтримує технологію швидкої зарядки.

Телефон PECM10 / PECT10 OPPO працює на базі восьмиядерного процесора з тактовою частотою 2,0 Ггц. Незрозуміло, який процесор знаходиться під капотом смартфона. У Китаї телефон може надійти у варіантах оперативної пам'яті обсягом 4 ГБ, 6 ГБ і 8 ГБ, і, швидше за все, він поставляється з єдиною внутрішньою пам’яттю на 128 ГБ. Здається, пристрій не підтримує слот для карт microSD.

Смартфон OPPO отримав фронтальну камеру на 8 мегапікселів. На зворотній стороні пристрою встановлений модуль квадрокамери. Він включає 16-мегапіксельну основну камеру та пару 2-мегапіксельних датчиків. На пристрої попередньо встановлена ОС Android 10. Схоже, він оснащений датчиком відбитків пальців, встановленим збоку.

Рекомендуємо: Oppo Запатентували Смартфон З Екраном Назовні.

Джерело: TENNA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому нові користувачі Android сумують за своїм iPhone

Перш ніж відмовитися від свого iPhone і купити смартфон на Android, слід пам’ятати про кілька речей. Хоча переміщення всіх ваших даних з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -