Реклама

Відомо, чому на смартфоні не варто вмикати яскравість дисплею на повну

Останні Новини

На кожному смартфоні можна вручну регулювати яскравість екрану, а можна увімкнути автоматичну зміну. Кожен робить як йому зручно, але біда у тому, що автоматичне регулювання не завжди добре встановлює яскравість і приходиться самостійно підлаштовувати під себе. Не варто ставити яскравість на максимум, це шкодить і людині, і телефону. Як саме? Читайте нижче.

Спочатку поговоримо про самого користувача. Висока яскравість погано впливає на очі. Вони втомлюються, що в результаті може призвести до погіршення зору. Вмикайте максимальну яскравість лише в дуже потрібних ситуаціях, в інших випадках зменшуйте хоча б на трохи.

Яка шкода смартфону? Ну по-перше, сам дисплей не витримає такої нагрузки, якщо постійно буде на найвищій яскравості. На екрані можуть з'явитись місця з вицвівшими кольорами чи іншими пошкодженнями. По-друге, висока яскравість може перегрівати сам пристрій, а як відомо, такі речі негативно впливають на батарею та загалом деталі всередині. Ну і останнє, яскравість споживає багато енергії. Якщо вона стоїть на максимум, то відповідно і батарея буде сідати значно швидше.

Цікаво: Розповідаємо, як смартфони впливають на навколишній світ та організм людини

Є один лайфхак для того, щоб телефон правильніше регулював яскравість. Зазвичай датчик, який за це відповідає, знаходиться в районі фронтальної камери. Візьміть вологу серветку чи просто тряпочку і витріть там екран. Може бути таке, що датчик не правильно сприймає освітлення із-за забруднення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Усе про WhatsApp, чого раніше ви могли не знати

З програмою WhatsApp знайомі майже усі власники смартфонів. Її функції зрозумілі - спілкування один з одним та передача файлів....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -