Реклама

Відомо, чому смартфон ZTE Blade A3 2020 досі користується популярністю

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Коли приходить час купувати більш оновлений смартфон, люди віддають свою перевагу презентованим в тому ж році, пристроям. Але іноді сучасне не означає якісне. Тому в сьогоднішній статті мова буде вестись про минулорічний смартфон, який заслуговує на Вашу увагу. Він має назву ZTE Blade A3 2020.

Свою популярність ZTE Blade A3 2020 набув через функцію безконтактної оплати та дуже бюджетну ціну. За 2099 грн телефон з такими можливостями - ідеальний варіант для сучасного користувача.

Отже, для того, щоб більш точніше ознайомитися з ZTE Blade A3 2020, нижче буде наведено його загальні характеристики та опис.
Смартфон ZTE Blade A3 2020 отримав бюджетний, але досить потужний процесор Unisoc SC9832E в парі з 1 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті, яку можна розширити до 128 Гб.

Відомо, чому смартфон ZTE Blade A3 2020 досі користується популярністю

Окрім цього, він отримав 5,45 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1440 х 720 пікселів, що досить непогано, як для ультрабюджетного пристрою.

Фотоможливості, цілком очікувано, не з вражаючих, оскільки телефон отримав одну основну камеру на 8 Мп та фронтальну на 5 Мп. Логічно, що цей смартфон не підійде тим, хто хоче робити якісні фото.

Цікаво: ZTE представили смартфон Blade V30 з потрійними камерами.

Стосовно автономності, то живиться пристрій від акумулятора 2600 мАг, що для нього цілком достатньо, враховуючи його процесор та дисплей. Також варто відмітити, що навіть такий ультрабюджетний смартфон отримав підтримку безконтактних платежів, що не може не радувати.

Як бачите, в цього смартфона цілком непогані характеристики, як для пристрою, який призначений для дзвінків, месенджерів, соціальних мереж та перегляду відео.

Також нещодавно ZTE анонсували новий бюджетний смартфон Blade L9.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Mi Band 4 NFC представлений в Україні

Версія Mi Band 4 NFC від Xiaomi почала з’являтись на європейських ринках з червня місяця. Зараз, Mi Band 4...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -