Реклама

Відомо, чому смартфони iPhone 11 купують частіше за iPhone 13

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно, компанія Apple представила нову лінійку смартфонів iPhone 13, за якими вже вишикувалися черги в багатьох країнах світу. Говорити про переваги нових смартфонів ми не будемо, оскільки раніше про це розповідали, а поговоримо про те, чому смартфони iPhone 11 купують частіше за iPhone 13 і iPhone 12. Причин цього є декілька.

Причина 1. iPhone 11 буде отримувати оновлення понад 4 роки

Так, iPhone 11 хоч і вийшов більше 2-х років тому, але все рівно продовжить отримувати оновлення iOS близько 4-5 роки. Відповідно, хвилюватися за те, що iPhone 11 вже застарілий не варто, тому багато хто вибирає саме його для покупки.

Причина 2. Потужність iPhone 13 не сильно відрізняється від iPhone 11

Так, iPhone 13 отримав новий, сучасний і більш потужний процесор, але на ділі, більшість його користувачів не відчують цієї "сили". Фактично, потужність процесора можна відчути тільки на папері.

По тій причині, більшість обирають iPhone 11, який продовжить працювати стабільно і буде запускати важкі ігри та додатки ще декілька років.

Причина 3. Різниця в ціні

Напевно це одна із найважливіших причин, оскільки одразу після релізу iPhone 13, iPhone 11 різко впав в ціні. Якщо додати ще й перераховані вище причини, то iPhone 11 виходить ідеальним смартфоном.

Причина 4. Камери

Якщо подивитися на можливості камер в iPhone 13, iPhone 12 і iPhone 11, то суттєвої різниці ви не відчуєте. Якість фото буде на такому ж рівні, а кількість доступних можливостей буде не сильно відрізнятися від тих, яку пропонують iPhone 13.

В цілому, це основні причини, через які українці (і не тільки) продовжують активно купувати смартфони Apple iPhone 11.

Також нещодавно стало відомо, чим відрізняється iPhone 12 від iPhone 11 в плані можливостей та характеристик?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lifecell роздає безлімітний інтернет майже безкоштовно

В наш час, інтернет відіграє надзвичайно важливу роль в житті і як завжди, той інтернет який нам доступний, рано...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -