Реклама

Відомо, чому українці стали рідше купувати смартфони Samsung

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung відома українцям вже дуже давно, оскільки вони пропонують велику кількість побутових пристроїв та розумних ґаджетів, серед яких варто виділити смартфони. Компанія пропонує смартфони як у флагманському сегменті, так і в середньобюджетному, бюджетному та ультрабюджетному, тобто вибір смартфонів неймовірно великий і кількість проданих смартфонів справді вражає. Але це не рятує їх від того, що велика кількість потенційних покупців вибирають смартфони інших виробників. На жаль, така тенденція спостерігається протягом останніх років. Сьогодні ж ми поговоримо про те, чому українці стали рідше купувати смартфони Samsung і що буде далі.

Причина 1. Samsung не пропонують цікавих смартфонів в середньому бюджеті

Як ми писали вище, компанія Samsung пропонує велику кількість смартфонів під різні бюджети, але з середнім бюджетом в них не все гладко. Дійсно, непогані смартфони там представлено, для прикладу Galaxy A52 і A72, але вони не вразили користувачів. В більшості випадків, користувачі були не в захваті від нестабільної роботи інтерфейсу і це в смартфонах за 8 000 - 10 000 грн.

Причина 2. Висока конкуренція з сторони китайських компаній

Компанія Samsung славиться за якість смартфонів, а саме їхню збірку та довговічність. На жаль, зараз на ринку доступні такі компанії, як Xiaomi, Realme та інші, які пропонують смартфони не гіршої якості, ніж у Samsung, але при цьому дешевше. Вибір українців цілком очікуваний.

Причина 3. Відміна лінійки смартфонів Note

Можливо це і не найважливіша причина, але в компанії були фанати, які купували тільки смартфони лінійки Galaxy Note. Так, ці смартфони були не з дешевих, але фанати на те й фанати, що вірні бренду, тому без вагань купували новенькі Note. На жаль, компанія відмовилася від цієї лінійки, а альтернатива у вигляді Galaxy S21 (і наступні смартфони), потенційних покупців не зацікавила.

Причина 4. Нудні смартфони з лінійки Galaxy S

Останні флагманські смартфони Galaxy S не вразили ні шанувальників компанії, ні техноблогерів і простих власників смартфонів. В більшості випадків, скарги надходили на те, що смартфони S20 та S21 виявилися нудними і не пропонували чогось нового, як це було в S10.

Ми назвали тільки основні причини, чому українці віддають перевагу іншим виробникам смартфонів, але на ділі, причин набагато більше, хоча вони й не такі серйозні.

Також нещодавно було названо бюджетний смартфон Samsung із NFC за ціною Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нові Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro на перших фотографіях

Абсолютно нові Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro на перших фотографіях з усіма характеристиками. Міністерство промисловості та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -