Реклама

Відомо, чому українцям необхідно використовувати дві SIM-карти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В наш час продається велика кількість смартфонів, які дозволяють використовувати дві SIM-карти. У використанні двох SIM-карт є багато своїх плюсів, тому ми розкажемо, чому українцям необхідно використовувати дві SIM-карти.

Реєстрація на сайтах та в соцмережах

Якщо ви власник двох сім-карт, то одна з них вважаться основною, тобто всі знайомі та родичі будуть телефонувати саме на неї. Інша картка ж використовується для реєстрацій на різноманітних сайтах, де необхідно підтверджувати особистість за допомогою номера телефону. Вважайте, що весь спам і інший рекламний вміст ви будете отримувати саме на ДРУГУ сім-карту, яку ви можете вимикати тоді, коли вона непотрібна.

Різні оператори зв’язку

Можливий такий випадок, що ви користуєтеся послугами одного оператора багато років, але в даний час, його умови вас не влаштовують. В такому випадку, можна придбати нову сім-карту іншого оператора з вигідним тарифним планом. Після декількох місяців відсутності абонентської плати, ваш основний оператор може запропонувати вигідніші умови. В гіршому випадку, при бажанні, ви зможете перейти до іншого оператора із збереженням номера.

SIM-карта для подорожей

Це дійсно цікавий варіант використання двох сім-карт для любителів подорожувати. Для прикладу, в Україні ви користуєтеся послугами одного оператора, але за межами України він пропонує невигідний роумінг. В такому випадку, ви може придбати нову SIM того оператора, який буде вигідніший в роумінгу. Іншим варіантом є придбання SIM-карти в країні, де ви подорожуєте.

Публікація оголошень на відомих сервісах купівлі-продажу

Якщо ви активно продаєте щось на різних сервісах, однієї сім-карти буде недостатньо, оскільки вводиться багато обмежень на безкоштовні розміщення оголошень. Друга сім-карта зможе вирішити цю проблему.

Додаткові акаунти в соціальних мережах

Цей спосіб використання підходить для тих, хто вже має зареєстрований акаунт в соціальних мережах, але хоче додатково створити сторінку персонально для себе, щоб про неї ніхто не знав. Друга сім-карта прекрасно справиться з цією проблемою і не пошкодить вашій конфіденційності.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Київстар роздає своїм клієнтам безкоштовні мегабайти

Отримання будь-яких безкоштовних послуг від будь-яких компаній, не виняток і оператори мобільного зв’язку, завжди викликає у користувачів сумніви. Важко...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -